Новояворівська громада отримала мобільний ЦНАП

Новояворівська громада отримала мобільний ЦНАП – спеціальний автомобіль, який передбачає надання адміністративних послуг та комплексних послуг безпосередньо біля місця проживання у зручний для них час, а саме для Новояворівської, Івано-Франківської, Судововишнянської та Яворівської громад.
? «ЦНАП на колесах» розрахований на роботу більш ніж з 1️⃣3️⃣6️⃣ тисячами мешканців з 1️⃣5️⃣5️⃣ населених пунктів, а також з понад 1️⃣1️⃣ тисячами вимушено переміщених», – говорить міський голова Володимир Мацелюх. – «Приємно відзначити, що саме наша громада отримала це авто і мешканці нашої громади та сусідніх громад зможуть не їхавши в місто отримати послугу на місцях».
‼️ Проте, важливим є те, що мобільний ЦНАП розпочне свою діяльність після завершення усіх процедур по підготовці та організації його роботи.
▪️ Мобільний ЦНАП надали в рамках проєкту «Посилення стійкості громад» (Фаза II), що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство Великої Британії в Україні UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.
? Як повідомили в управлінні з питань цифрового розвитку Львівської ОВА, в рамках цієї партнерської ініціативи, на основі договору про міжмуніципальне співробітництво жителі 4 громад та внутрішньо переміщені особи зможуть отримати якісні послуги для покращення свого добробуту та сталого розвитку територій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ