Новояворівська міська рада оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Новояворівська міська рада оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна комунальної власності територіальної громади міста Новояворівська, а саме:
Інформація про об’єкт оцінки:
Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта оцінки, з метою оренди приміщення.
Назва та місцезнаходження об’єкта оцінки:
1) нежитлове приміщення другого поверху, орієнтовною площею 188,7 кв.м., на вулиці Шевченка,1 в місті Новояворівську, Яворівського району, Львівської області.
Організаційно-правова форма об’єкта оцінки: комунальна власність.
Дата, час і місце проведення конкурсу: конкурс відбудеться через 15 календарних днів з дня опублікування інформації.
Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсному відборі: не пізніше ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).
Термін виконання робіт в календарних днях – 14 днів.
Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:
Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.
До підтвердних документів належіть:
– заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 до Положення);
– копія установчого документа претендента;
– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;
– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;
– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).
Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, а також терміну їх виконання, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсного відбору:
1 – відповідна кваліфікація оцінювачів стосовно оцінки об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства України;
2 – досвід суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки подібного (практичний стаж не менше 5 років);
3 – перелік оцінювачів, які будуть залучені (у разі необхідності) до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;
4 – письмова згода оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна;
5 – у разі необхідності – спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаний з державною таємницею, виданого суб’єкту оціночної діяльності, або відповідних допусків у оцінювачів, які перебувають у трудових відносинах із суб’єктом оціночної діяльності.
За додатковою інформацією можна ознайомитись у юридичному відділі виконавчого комітету Новояворівської міської ради за адресою: місто Новояворівськ, вул.Шевченка, 2, тел. 40-0-84, 42-2-42.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ