Пенсійний фонд запроваджує новий онлайн – сервіс

Пенсійний фонд України запроваджує новий онлайн – сервіс для громадян – смс – інформування. Відтепер всі пенсіонери, які бажають отримувати повідомлення в такий спосіб, можуть засобами мобільного зв’язку дізнатись про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. Про це повідомляє Яворівська РДА з посиланням на Яворівський відділ обслуговування громадян (сервісний центр).
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
За допомогою смс – повідомлення пенсіонерам, за потреби, надсилатимуться запрошення відвідати орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.
У зв’язку з цим, запрошують усіх бажаючих пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до Яворівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області за адресою: м. Яворів, вул. Маковея, 50 і надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс – повідомлень від пенсійної служби.
Особи, які користуються послугами Веб – порталу електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу безпосередньо на порталі, не звертаючись до сервісного центру.
Також дізнатись більше інформації можна на офіційному веб – сайті ПФУ: www.pfu.gov.ua
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ