Перемога у Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій

У місті Суми підвели підсумки VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. У національному фіналі взяли участь 88 старшокласників – представників різних областей України.
Фінал Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій зібрав в Сумах кращих юних IT-спеціалістів України. Учням 10-11 класів, які показали високі результати на міських і обласних етапах, треба було продемонструвати свої знання, а також неординарний підхід до вирішення завдань.
Перше місце у інтелектуальному змаганні посіла учасниця з Львівщини – Анна Манько -учениця 11 класу Яворівської загальноосвітньої школи №2. Дівчина не просто увійшла до шістки переможців, вона набрала найбільшу кількість балів серед одинадцятикласників.
Компанія Київстар є генеральним партнером олімпіади з моменту її заснування. В рамках загальнонаціональної соціально-освітньої ініціативи «Зроби свій внесок» («Make Your Mark») телеком-оператор надає підтримку талановитим школярам і студентам, які демонструють найкращі результати в точних дисциплінах.
Всі учасники нагороджені дипломами державного зразка. Також призери (37 старшокласників) отримали сувеніри, а переможці (6 володарів дипломів І ступеня) – смартфони Microsoft Lumia 550 c підключенням до мережі Київстар.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ