Підготовка до міжнародного тестування «Ігри Нескорених-2017»

28 лютого 2017 року на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39-А) відповідно до листа Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в антитерористичній операції В. Свириденка,розпочалася організована й системна підготовкапоранених військовослужбовців Львівщини до національного тестування для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених-2017» (InvictusGames)у складі національної збірної команди України (вересень 2017 року, м. Торонто, Канада). Тренування з легкої атлетики, плавання, стрільби з лука, велоспорту, пауерліфтингу відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 10 до 12 години за методичної та організаційної підтримки провідних тренерів Львівщини.
Підготовка на спеціалізованому веслувальному тренажері відбуватиметься в одному зі спортивних клубів Львова.
У затвердженому списку військовослужбовців Львівщини, поранених під час бойових дій – кандидатів на участь в міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених» у складі збірної команди України значаться прізвища 20 осіб, в т.ч. одна жінка, котрі мешкають у містах Львові, Трускавці, Новояворівську, Городку, Самборі, Раві-Руській Жовківського району та смтІвано-Франкове Яворівського району.
Такі тренування триватимуть упродовж двох місяців.
Відповідальна особа за організацію тренувань – Юлія Нікитенко-Рожко,моб. тел.067-300-95-43.
Національний етап тестування відбудеться наприкінці квітня – на початку травня ц.р. в столиці України, після чого буде сформовано склад кандидатів збірної команди України на Іграх Нескорених-2017.
Офіційна сторінказмагань – invictusgames.in.ua.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ