Працівників Новояворівської ТЕЦ просять вийти на роботу

Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів повідомляє, що роботу Новояворівської ТЕЦ можна відновити з понеділка. Для цього потрібно, щоб працівники ТЕЦ виконали умови Меморандуму – вийшли на роботу та повернули фактично вилучене обладнання і програмне забезпечення.

Сьогодні представники АРМА приїхали до ТЕЦ для того, щоб перевірити стан їх запуску, проте працівники так і не вийшли на роботу.

За словами начальника Управління з питань управління активами АРМА Віталія Різника, незважаючи на домовленості робота ТЕЦ і надалі блокується. “Крім саботажу з боку власників та менеджменту ТЕЦ, які не надали технічну документацію для роботи з обладнанням, знищили розпізнавальні знаки та документи, що дозволяють запускати це обладнання, наразі з невідомих причин власники ТЕЦ та їх менеджмент й надалі відмовляються виконувати домовленості”, – повідомляють представники АРМА.

Нагадаємо, з метою врегулювання ситуації навколо підготовки та початку опалювального сезону у місті Новояворівськ, 31 жовтня, відбулась зустріч за участі голови Львівської ОДА, представників міської влади, АРМА, ПП «Гарант Енерго М», ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» та трудового колективу за результатами яких було укладено Меморандуми.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ