Прем’єр-міністр України перебував і на Яворівщині

Учора, 8 лютого 2018 року, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман перебував у Львові з робочим візитом. Свій візит він розпочав із відвідин Архикатедрального собору святого Юра, під час яких поспілкувався з духовенством, побував у крипті Собору і залишив запис у книзі пам’яті і свідчень крипти Собору.
Відтак прем’єр-міністр вирушив до Українського католицького університету, де зустрівся з ректором УКУ отцем Богданом Прахом та зі студентами вишу, а також побував у Центрі Митрополита Андрея Шептицького та оглянув навчальний корпус університету.
Далі у програмі візиту Гройсмана було огляд робіт у Львівському обласному перинатальному центрі, які незабаром мають ввести в експлуатацію після тривалої реконструкції, та відвідування ІТ компанії «SoftServe», де було підписано кредитну угоду з ЄБРР. Позику призначено для будівництва сонячної електростанції на Яворівщині.
“Відвідали також НРЦ у с. Краковець Яворівського району з метою вивчення та аналізу його роботи. Що варто сказати: є багато викликів і мало варіантів. У одному точно можна бути впевненим – інклюзію ніхто відміняти не буде! А ще дорогою відвідали Новояворівське вище професійне училище. І хто б що не думав і не говорив: за такими закладами майбутнє!”, – повідомила у Фейсбуці директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.
27657792_1606511936102369_8216760752409734654_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ