За місяць екоінспекція зареєструвала шість фактів вивантаження сміття

Патрульна поліція Львова проводить превентивні заходи, щоб запобігти утворенню стихійних сміттєзвалищ.
Впродовж останніх кількох тижнів на території Львівської та інших областей на узбіччях, лісосмугах були зафіксовані випадки несанкціонованого скидання сміття.
У зв‘язку з цим, інспектори патрульної поліції проводять превентивні бесіди з водіями вантажівок, які вивозять сміття на спецмайданчики. Також, з метою запобігання утворенню стихійних звалищ інспектори фіксують на станціях перевантаження побутових відходів номерні знаки вантажівок, які в подальшому транспортують його на спеціалізовані майданчики.
Патрульні поліцейські відслідковують пересування цих транспортних засобів територією Львівської області, а також передають інформацію в інші області. Вони закликають перевізників не викидати сміття у невстановлених місцях. За такі дії передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність. Державною екологічною інспекцією впродовж березня зафіксовано 6 фактів вивозу сміття у непристосовані для цього місця. Зокрема, у Мостиському, Яворівському, Сокальському, Пустомитівському, Радехівському та Буському районах області.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ