Прем’єра “Dzidzio Контрабас” у Львові

Завтра, 30 серпня 2017 року, відбудеться прем’єра фільму “Dzidzio Контрабас”. На прем’єру чекають у Львові, «Планета Кіно» (Forum), о 19:00 год.
Організатори обіцяють:” Купуй квиток і стань ПЕРШИМ, хто подивиться народну комедію з усією знімальною командою, зробить фото із самим Дзідзьо, отримає його автограф і поставить будь-яке запитання”.
Режисером комедії є Олег Борщевський. Серед продюсерів та у головних ролях виступив сам Дзідзьо (Михайло Хома) – нащ земляк, виходець з міста Новояворівськ.
Про сюжет фільму: “Якщо трійця йолопів вирішила зайнятися незаконною справою, чекай кінця світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому де знайти «легкi» грошi – для них не питання. Але коли на шляху з’являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами – це легке погойдування. Але нашi герої заради мрії готові на все”.
Довідка
DZIDZIO («Дзідзьо») — український поп-гурт, створений у 2009 році, за задумом і при підтримці Андрія Кузьменка та його товариша — Олега Турка (Лесика), на основі образу головного героя гурту, комедійного персонажа Дзідзя, придуманого Михайлом Хомою.
Сценічне ім’я та образ Михайла Хоми — Дзідзьо, пішло від його дідуся поляка за маминою лінією на ім’я Маркуль Ян Казимирович, якого в селі звали «дзідзьо». Виступає в жанрі «комедійного антигламурного попу». Використовує надсянську говірку української мови, суржик та ненормативну лексику.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ