Презентація повісті “Скепсис” у Новояворівському музеї

У вівторок, 27 березня 2018 року, о 15.00 год., у Новояворівському краєзнавчому музеї (ПК «Кристал», вхід із внутрішнього дворику) відбудеться зустріч з учасником АТО Володимиро Бруньковським, який презентуватиме власну книгу “Скепсис”.
“Скепсис” – повість, про війну, про людину. Правда ніколи не була і не буде солодкою та милою серцю. Сильна людина, сильна нація мусить дивитись їй в очі, адекватно сприймаючи всі недоліки громади, аби бути взмозі виправляти існуючі помилки. На першому місці має стояти особистість, власний розвиток.
Страшна річ – ілюзія, поширилась в головах наших співвітчизників, затьмарила здоровий глузд і критичне мислення. Більшість не хоче розуміти, що лише визнавши свої слабкі сторони, можливе їх виправлення. Всі бажають дізнатись правду – будь ласка, маєте правду! У своєму творі автор не вкриває її пафосом і високими матеріями. Лише за можливості згладжує занадто гострі для пересічного читача кути. У “Скепсисі” немає відверто-позитивних героїв, немає псевдопатріотичного піднесення. В ньому лише сувора буденність, не прикрита яскравою обгорткою.
Події відбуваються протягом 2014–2015 рр. на сході України в зоні АТО. Назви населених пунктів, де вони проходили, не вказані навмисно, імена та позивні діючих осіб змінені. Твір створений на основі реальних подій. У своїй книзі автор розповідає про рік, проведений на війні звичайною людиною – мобілізованим офіцером.
Григорій Обертайло (Володимир Бруньковський) народився в Криму у 1976 р., провів юнацькі роки у Новояворівську, навчався в Одеському Інституті Сухопутних Військ, військова служба, охоронна справа, мистецька майстерня, учасник АТО…
Під час презентації можна буде поспілкуватись з автором та придбати його книгу з автографом.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ