Проект «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони»

У середу, 8 травня 2019 року, у м. Замость, що у Польщі відбулась зустріч всіх партнерів, які беруть участь у реалізації проекту «B(L)ike Roztocze together in spite of borders» («РовеЛове Розточчя – разом попри кордони»). Про це повідомляє Яворівська районна рада.

Зокрема, у заході взяли участь представники Яворівського Парку.
Під час зустрічі партнери поділилися здобутками в межах проекту та окреслили подальші кроки його реалізації.

Довідка
Проект сприяє популяризації Яворівщини, Яворівського національного парку зокрема та біосферного резервату «Розточчя» в цілому, збільшення туристичного потоку, розширення туристичних можливостей області, популяризації велотуризму, розвиток сільської інфраструктури, популяризації екомислення, впровадження освітніх проектів та позитивне ставлення до природи серед людей різного віку.
Водночас зазначаємо, що в межах проекту на Львівщині будуть створені нові велосипедні маршрути на Розточчі (на території України та Польщі), здійснено маркування існуючих веломаршрутів, облаштувано пункти обслуговування велотуристів та еколого-просвітницький центр в Яворівському НПП, який слугуватиме місцем промоції регіону Розточчя, формування позитивного ставлення до природи, а також центром зустрічі представників з польської та української прикордонних територій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ