Яворівський район – зразковий райвідділ на Львівщині

27 квітня 2017 року, разом з Представництвом ЄС в Україні відкрили великий проект “Підтримка реформи поліції в Україні” (ПРПУ). Мета проекту – підвищення ефективності роботи поліції і зміцнення довіри зі сторони суспільства.
20 райвідділів поліції, які пройшли повне перезавантаження (від ремонту, нового обладнання, комп’ютерів, меблів, транспорту, засобів індивідуального захисту, дизайну і фірмового стилю приміщень до оновленого особового складу) пройшли також навчання та тренінги з навичок вибудовування комунікації, безумовного виконання прав людини і відповідності стандартам роботи українського поліцейського.
Зразкові райвідділи у Львівській області: Дрогобицький, Кам’яно-Бузький, Самбірський, Старосамбірський, Стрийський, Красноградський, Яворівський райони.
У поліції з’являться українські тренери, які пройшли навчання за програмами наших партнерів по створенню “Community Policing”, організації комунікації з населенням, навичкам забезпечення громадської безпеки під час проведення масових акцій.
За цими відпрацьованими зразками буде перетворюватись вся система Нацполіції.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ