Профілактичні заняття на тему «Увага, діти на дорозі!» на Яворівщині

Інспектор ювенальної превенції Яворівського відділу поліції Наталія Бринько провели профілактичні заняття на тему «Увага, діти на дорозі!», а також «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх» з учнями шкіл району, а саме відвідала навчальні заклади міста Яворів, смт. Немирів та ІваноФранкове. Про це повідомляє Яворівська РДА.

Інспектор нагадала дітям, що дорогою до школи, вони перебувають учасниками руху у якості пішоходів. Отже, пішоходи повинні неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, переходити дорогу тільки у встановлених місцях та попередньо переконавшись у відсутності небезпеки. А також, що не можна раптово виходити чи вибігати на проїзну частину дороги, у тому числі й на пішохідний перехід. В темну пору доби та в умовах недостатньої видимості порадила користуватися світловідбивачами, для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі.

Школярі уважно вислухали поради та настанови поліцейського, та з радістю і захопленням відповідали на усі поставленні запитання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ