Пройдуть україно-американські навчання Rapid Trident-2019

В українсько-американських командно-штабних навчаннях Rapid Trident-2019, які відбудуться 13-28 вересня, візьмуть участь 3,7 тис. військовослужбовців з 14 країн НАТО і партнерів. Навчання розраховані на 25 діб.

Навчання проведуть на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Американський компонент буде представлений на Rapid Trident особовим складом 101-ї аеромобільної дивізії, Національної гвардії Каліфорнії, 7-м навчальним командуванням Сухопутних військ, а також командуванням спеціальних операцій в Європі.

Протягом 2019 року в Україні проведуть шість міжнародних військових навчань: українсько-американські, українсько-британські, українсько-румунські та багатонаціональні.

Навчання Riverine-2019 будуть проводитися протягом 10 діб у квітні-листопаді в акваторії Дунаю і Чорного моря. У навчаннях будуть задіяні 200 українських і стільки ж румунських військових.

Навчання Warrior Watcher-2019 пройдуть протягом 16 діб з серпня по жовтень на військових аеродромах і полігонах ЗСУ в Миколаївській області. У навчаннях будуть задіяні до 80 українських та до 300 британських військовослужбовців.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ