Рівень захворювання на коронавірус в Яворівському районі

З початку пандемії в районі зареєстровано 2286 випадки СOVID 19.
З початку листопада цього року в районі зареєстровано 392 випадків COVID-19.
Враховуючи несприятливий прогноз на подальший період в зв’язку з сезонним підвищенням захворюваності на ГРВІ, простудні захворювання, слід чекати більшого приросту захворюваності в ІІ половині листопаді-грудні.
При аналізі захворюваності по окремих зонах , територіях району , в нас чітко відокремилася зона підвищеної захворюваності – Івано-Франківська дільниця, з врахуваннями при львівських населених пунктів.
Проаналізовано захворюваність по дільницях за перший тиждень листопада цього року:
Так, за цей період 2020 р. захворіло по Івано-Франківській зоні становить – 130 осіб, по Яворівській зоні – 152, по Новояворівській зоні -105, по Немирівській зоні – 5 осіб.
Як бачимо, кількість хворих по Івано-Франківській зоні є найвищою, якщо порівнювати її з кількістю населення, що збігатися з високим рівнем захворюваності у м.Львові місцем праці більшості жителів прильвівської зони, яка входить в склад Івано-Франківської.
Проаналізовано загальну кількість проведених аналізів по ПЛР тестах за перший тиждень листопада поточного року. З 826 проведених ПЛР тестів на COVID 19 жителям нашого району, 392 – виявилися позитивними (47,4%), що є рекордним показником по району з початку року ( в жовтні цей показник був на рівні 44.7% ). Найбільше тестів проведено в Івано-Франківській зоні -322 тести (38,9%).
В Новояворівській зоні проведено 280 тестів, в Яворівській зоні – 224 тести.
Оперативні матеріали щодо стану захворюваності надаються нами відповідним відділам РДА, районному штабу по боротьбі з COVID-19 щоденно, як і районному управлінню поліції.
По кожному випадку виявлення чи підозри на захворювання нами направляються рекомендації керівникам ЛПЗ та сімейним лікарям .
З початку листопада в Яворівському районі захворіло 27 вчителів та тех.. працівників в 11 школах району в т. ч. за останній тиждень 13, учні шкіл за цей період не хворіли.
За цей період захворіло 3 працівники дошкільних закладів ( ДНЗ № 4, 9, 7 м.Новояворівська). Хворих дітей у ДНЗ не зареєстровано.
По всіх ЗОШ установах , де реєструвались випадки COVID-19 , разом з медичною службою та відділом освіти організовано всі необхідні протиепідемічні заходи, на самоізоляції діти ДНЗ не поперебували. На самоізоляції у школах перебували 763 учні, 65 вчителів. На дистанційному навчанні перебувають 2 класи у 2-х школах , всього 48 учнів.
За інформацією Яворівського районного відділу ДУ ЛОЛЦ

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ