Робочий візит у санаторій “Прикордонник–Немирів”

13 серпня на Яворівщину з робочим візитом прибув заступник голови ЛОДА Юрій Холод та начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака, щоб оглянути стан справ діяльності санаторіїв на Яворівщині.

Про це повідомляє Яворівська РДА.

В межах робочого візиту відвідали санаторій “Прикордонник-Немирів” та державне підприємство “Санаторно-курортний лікувальний центр “Шкло”.

Адміністрація закладів ознайомила присутніх з лікувально-діагностичними та реабілітаційними можливостями санаторію, проблематикою діяльності, перспективами на майбутнє.

Існує ряд проблем, які необхідно вирішувати, проговорено шляхи розвитку. Незабаром відбудуться робочі наради з метою покращення ситуації.

Для довідки: Санаторій «Немирів» знаходиться в сосновому лісі, на околицях містечка, має сприятливі природні чинники для оздоровлення людини. Санаторій славиться своїми унікальними сірководневими ваннами і джерелами питної води «Анна», що застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Концентрація сірководню сягає в немирівських водах до 180 мг/літр. З огляду на хімічний склад, належать вони до груп: сірко-вапняно-содових і сірко-водневих.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ