Рятувальники Яворівщини провели пожежно-профілактичне відпрацювання

Рятувальники Яворівщини провели пожежно-профілактичне відпрацювання населеного пункту с. Волиця
Відпрацювання населених пунктів району є один з найдієвіших заходів щодо недопущення пожеж у домівках громадян.
14 червня рятувальники спільно з органами місцевого самоврядування провели відпрацювання житлового сектору с. Волиця Мостиської Яворівського району.
Метою такого заходу, було запобігання виникненню пожеж та зменшення кількості травмованих і загиблих на них людей. Під час проведеного заходу, фахівці ДСНС, звертали особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електричними та газовими приладами та як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Мешканцям наголосили про небезпеку порушення правил безпеки у побуті, про заборону спалювання сухих рослинних залишків, а також завітали до Волицького ЗЗСО I-III ступенів в якому перебувають дітки з окупованих територій де провели бесіду про правила безпечної поведінки на воді та як діяти при виявленні вибухонебезпечного предмета.
Аби правила пожежної безпеки завжди були під руками вихованці отримали тематичні пам’ятні листівки інформаційно-застережливого характеру.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ