Скликання позачергових рад в Яворівському районі

Проходять і ще відбудуться ряд позачергових “антисміттєвих” сесій в Яворівському районі. Очікується, що ради виступлять проти будівництва сміттєпереробного комплексу, який мав приймати та переробляти сміття із 750-мільйонного Львова.
О 10.00 проводиться позачергова сільська сесія Старицької та Шклівської рад. Під час Шклівської селищної ради був присутній мер м. Новояворівська Василь Муравель, який підтримав громаду і категорично проти сміттєзвалища. На сесії також виступив депутат Яворівської районної ради, Ігор Ікавий, ВО “Свобода”, який закликав створювати оперативні штаби і згуртовано піднятись проти такого свавілля.
Селищна рада Шкло
Почали збирати підписи тих, хто за чи проти, такого задуму: “Мешканці визначаються із своїм ставленням до облаштування сміттєвого полігону і заводу з переробки ТПВ на місці сірчаних кар’єрів.
списки проти Шкло
Скликається ХІ позачергова сесія Яворівської районної ради VІІ скликання. Сесія ради відбудеться у понеділок 30 січня 2017 року о 12.00 год. в приміщенні сесійного залу районної ради. На розгляд виносяться питання «Про ситуацію, що склалася у зв’язку з намірами органів виконавчої влади щодо облаштування полігону твердих побутових відходів на території Яворівського району». На сесію ради запрошуються: народний депутат України В. Парасюк, депутати Львівської обласної ради від Яворівського району, сільські, селищні, міські голови, керівники громадських організацій, підприємств, установ, організацій району.
30 січня на 14 годину скликається позачергова сесія Яворівської міської ради, на яку запрошують небайдужих мешканців, думки яких депутати обов’язково візьмуть до відома.
Відповідно до Розпорядження міського голови №19 від 30.01.2017 року скликається позачергова XVІІІ сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради о 16.00 год. у приміщенні сесійної зали міської ради.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ