Скликається чергова XVІ сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради

Відповідно до Розпорядження міського голови №18 від 27.01.2017 року скликається позачергова XVІІІ сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради у четвер, 09 лютого 2017 року о 10.00 год. у приміщенні сесійної зали міської ради.

Пропонований порядок денний:
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новояоврівської міської ради за 2016р.
2. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2017 рік.
3. Про затвердження розпорядження міського голови в міжсесійний період.
4. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти.
5. Про надання пільги щодо сплати земельного податку.
6. Про звільнення у 2017 році релігійних організацій від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
7. Про встановлення ЦПЗ №8 Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 17 в місті Новояворівськ.
8. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Новояворівської міської ради, що підлягають передачі в оренду та відчуженню у 2017 році.
9. Про затвердження Програми проведення оцінки вартості комунального майна територіальної громади міста Новояворівськ на 2017 рік.
10. Про надання дозволу на приватизацію об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради.
11. Про безоплатне прийняття квартири у комунальну власність територіальної громади міста Новояворівськ.
12. Про встановлення КП «Аптека №242» пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 2 в місті Новояворівськ.
13. Про списання частини основних засобів, які перебувають на балансі КП «Новояворівськжитло».
14. Про затвердження проект внесення змін у детальний план території (містобудівної документації) у північно-західній частині м. Новояворівська в межах вул. Приозерна та території індивідуальної житлової забудови в межах вул. Приозерна і вул. Т.Шевченка гр. Ушарук С.М.
15. Про надання права оренди елементами благоустрою для встановлення літнього шатра по вул. 50-ліття УПА, 1 для ФОП Федорович А.О.
16. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи у м. Новояворівську.
17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.
18. Про погодження надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування лісового фонду.
19. Про передачу безоплатно у власність земельні ділянки для ведення
індивідуального садівництва.
20. Про погодження надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування лісового фонду.
21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Новояорівську по вул. С.Бандери біля буд. №10 для обслуговування павільйону перукарні ПП «Рута».
22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної для будівництва монастиря сестер Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви вул. 50-річчя УПА.
23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Хомечко Л.В. в с.Когути.
24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Хомечко Т.І. в с.Когути.
25. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Когути гр. Сидор В.А.
26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Новояорівську по вул. С.Бандери,26Б для будівництва та обслуговування магазину для Бойко О.В.
27. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва в м. Новояворівськ гр. Добиш Т.Л.
28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування цеху по виготовленню металовиробів в м. Новоявіорівську, вул. Зелена гр. Срібницького Ю.М.
29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування магазину-складу в м. Новоявіорівську, вул. Зелена, 2А гр. Леги О.О.
30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м. Новояворівськ по вул. Шевченка,15 для ОСББ «Шевченка 15».
31. Про затвердження технічної документації з поділу орендованої земельної ділянки Приватному підприємству «Товаль» вул. Львівська.
32. Про тимчасове закріплення прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Львівська 7-Я».
33. Про тимчасове закріплення прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Липи 8-12».
34. Про тимчасове закріплення прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Барвінок 121314».
35. Про внесення змін в рішення сесій міської ради № 95 від 17.03.2016р., № 97 від 17.03.2016р., №98 від 17.03.2016р., № 151 від 17.05.2016р., № 198 від 30.06,2016р., № 253 від 26.08.2016р., № 313 від 08.12.2016р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.
36. Про розірвання договору оренди землі № 374 від 11.05.2012р. за згодою сторін ПФПСУ «Швейна фабрика «Євростиль».
37. Про скасування рішень сесії міської ради №№ 76, 77 від 28.01.2016р. « Про затвердження проекту організації території кварталу індивідуального садівництва.
38. Про затвердження схеми впорядкування території для забезпечення земельних ділянок бійцям АТО Новояворівської міської ради».
39. Про затвердження схеми впорядкування території для забезпечення земельних ділянок бійцям АТО Новояворівської міської ради.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ