Скликається чергова XX сесія у Новояворівську

У четвер, 06 квітня 2017 року о 10.00 год у приміщенні сесійної зали міської ради скликається чергова XX сесія депутатів VІІ скликання Новояворівської міської ради
Пропонований порядок денний:
1. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2017 рік.
2. Про затвердження розпорядження міського голови в міжсесійний період.
3. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти.
4. Про звіт директора Палацу культури «Кристал» про роботу установи за 2016 рік та перший квартал 2017 року.
5. Про включення до переліку об’єктів комунальної власності Новояворівської міської ради, які пропонуються для передачі в оренду у 2017 році, нежитлове приміщення по вулиці Мазепи,9 в місті Новояворівську.
6. Про надання Яворівській районній членській благодійній організації «Дитячі мрії» в оренду нежитлового приміщення по вулиці Мазепи,9 в місті Новояворівську.
7. Про закріплення на балансі КП «Новояворівськводоканал» мережі напірної побутової каналізації по вул. Тараса Шевченка в м. Новояворівськ, Яворівського р-ну, Львівської обл.
8. Про передачу з балансу Новояворівської міської ради на баланс Яворівському відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області системи відеоспостереження в м. Новояворівськ, Львівської області.
9. Про внесення змін в детальний план території ділянок для забудови багатоквартирними житловими будинками по вул. Шевченка в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області.
10. Про затвердження містобудівної документації будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Когути (м. Новояворівськ) гр. Сидор Р.Б.
11. Про затвердження містобудівної документації будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Стені гр. Кобик О.Я.
12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вулиці М. Вербицького та вулиці І. Мазепи м. Новояворівськ для будівництва трансформаторної підстанції.
13. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території південної частини комунально-складської території по вул. Зеленій м. Новояворівська (базова станція стільникового зв’язку).
14. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд в с. Когути гр. Полюга Я.М.
15.Про надання права оренди елементів благоустрою для встановлення літнього шатра по вул. Шухевича, 6А (біля «Фуршет») для ФОП Антуфєв Я.М.
16.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування літнього майданчика по вул. С. Бандери, 26 (біля «Онікс») для ТзОВ «Онікс».
17.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування літнього майданчика по вул. Шептицького, 7 (біля «Анжеліка») для ФОП Чунис А.В.
18.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. Зелена для ФОП Хомечко М.І.
19.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. С. Бандери (біля «Курчатко») для ФОП Грицан Ю.Г.
20.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. Ю. Липи, 2 (біля «ОВЕД») для ФОП Лаврик З.М.
21.Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 22 (біля «Соната») для ФОП Гевало О.І.
22.Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 22 («Ресторан») для ФОП Романчишин М.В.
23.Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. Ю. Липи, 2 (біля «ОВЕД») для ФОП Лаврик З.М.
24. Про найменування нової проектованої вулиці розташованій у житловому кварталі К-6 м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області.
25.Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи у м. Новояворівську.
26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
27. Про передачу безоплатно у власність земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва.
28.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для веденняіндивідуального садівництва Кріль Наталії Степанівні.
29.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва в м. Новояворівську по вул. Привокзальній Сігаєву Володимиру Геннадійовичу.
30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення Ушарук Сергію Миколайовичу.
31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення Ушарук Ірині Олександрівні.
32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що виставляється на земельні торги (у формі аукціону) з продажу права власності по вул. 50-річчя УПА м. Новояворівська для будівництва навчально-тренувальної бази з місцями для тимчасового проживання.
33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що виставляється на земельні торги (у формі аукціону) з продажу права власності по вул. Шевченка м. Новояворівська для будівництва альтанок з мангалом та розміщення відпочинкової зони.
34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) щодо поновлення договору оренди Управлінню поліції охорони у Львівській області.
35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
36. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. М. Вербицького-Р.Шухевича для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку Підприємству Федерації професійних спілок України «Швейна фабрика «Євростиль».
37. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Р.Шухевича,13 для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку Приватному підприємству «Синтекс».
38. Про надання в оренду земельної ділянки для обслуговування торгового павільйону Колос Наталії Богданівни в м. Новояворівську по вул. С.Бандери.
39. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування міні-готелю Товариству з обмеженою відповідальністю «АВ інвест груп» в м. Новояворівську по вул. Зеленій.
40. Про передачу в оренду земельної ділянки для обслуговування викупленого приміщення магазину по вул. С.Бандери,12А ТзОВ «Істрейт-Захід».
41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Новояворівську по вул. С.Бандери біля будинку №10 для обслуговування встановленого павільйону Приватному підприємству «Рута».
42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Стені Цікалишин Ользі Григорівні.
43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Стені Цікалишин Ользі Григорівні.
44. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу (викупу) Данилюк Володимиру Євгенійовичу.
45. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу (викупу) ТзОВ «Компанія Ю.А.»
46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Новояворівськ.
47. Про тимчасове закріплення прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Липи 2».
48. Про тимчасове закріплення прибудинкової території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Липи 4»
49. Про передачу в постійне користування земельної ділянки в м. Новояворівськ по вул. Р.Шухевича,11 ОСББ «Єдність».
50.Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 653 від 04.10.2012 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
51.Про звернення до Президента України, Голови Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо припинення торгівлі з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей та щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ