Скликається чергова XXІX сесія у Новояворівську

У середу, 6 грудня 2017 року, о 10.00 год., у приміщенні сесійної зали міської ради скликається чергова XXІX сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради.
Пропонований порядок денний:
1. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2017 рік.
2. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти.
3. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Новояворівської міської ради, що підлягають передачі в оренду та відчуженню у 2018 році.
4. Про встановлення КП «Аптека №242» пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 2 в місті Новояворівськ.
5. Про закріплення на балансі комунальної організації (установи, закладу) ФОК «Старт» спортивного майданчика у м. Новояворівську по вул..Шевченка, 3.
6. Про затвердження Програми проведення оцінки вартості комунального майна територіальної громади міста Новояворівськ на 2018 рік.
7. Про встановлення ЦПЗ №8 Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 17 в місті Новояворівськ.
8. Про закріплення на балансі КП «Новояворівськжитло» обладнання дитячих майданчиків по вул.Бандери,1 і 3, по вул.Львівській,3, по вул.Січових Стрільців,1 та по вул.Шевченка,24 в м. Новояворівськ.
9. Про затвердження в новій редакції Статуту міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал».
10. Про розроблення детального плану території північно-східної частини м. Новояворівська (біля в’їзного знаку міста).
11. Про розроблення проекту внесення змін у детальний план території північної частини м. Новояворівська (Релігійна громада «Всесвітня апостольська церква»).
12. Про розгляд проекту внесення змін в детальний план території ділянок для забудови багатоквартирними житловими будинками по вул. Шевченка в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області щодо визначення планувальної організації і функціонального призначення та впорядкування цієї території для містобудівних потреб.
13. Про скасування рішення XXXIII сесії VI скликання Новояворівської міської ради №757 від 27.12.2012 року.
14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»).
15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»).
16. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. С.Бандери,36 для обслуговування торгового комплексу ТзОВ «Яворина».
17. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. С.Бандери,36 для обслуговування кафе Кубай Роману Васильовичу.
18. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Зеленій,30 для обслуговування авто гаражів гаражного кооперативу «Янтар».
19. Про поновлення договору про сервітутне землекористування на земельну ділянку для облаштування будівельного майданчика з будівництва готельно-торгово-офісного центру в м. Новояворівську по вул. С.Бандери-Р.Шухевича для гр. Шевченко М.Р.
20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної для будівництва та обслуговування будівель для забезпечення діяльності релігійної громади Християн Віри Євангельської м. Новояворівськ.
22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Боровій Лідії Вікторівні.
23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Зеленюх Марії Ярославівні.
24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Стені Сидор Дмитру Федоровичу.
25. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу (викупу) Кузьо Лесі Степанівні.
26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
27. Про передачу безоплатно у власність земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва.
28. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництваі обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в м. Новояворівську Сеник Руслану Володимировичу.
29. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м. Новояворівську Федик–Глові Ользі Василівні.
30. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Стені Ковальчук Марії Степанівні.
31. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва в м. Новояворівськ Пазин Дмитро Іванович.
32. Про надання в оренду земельної ділянки під добудову галереї пивбару в м. Новояворівську по вул. С.Бандери, 26 Горбатенко Марії Степанівні.
33. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську, вул. 50-річчя УПА площею 0,2000 га на земельних торгах (у формі аукціону).
34. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську, вул. Т. Шевченка площею 0,2149 га на земельних торгах (у формі аукціону).
35. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення Онищенко Оресту Олексійовичу.
36. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення Колос Наталії Богданівні.
37. Про внесення змін до додатку до рішення сесії № 1097 від 06.02.2014р. « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ