Учора на Яворівщині урочисто провели до війська п’ять призовників

Учора з Яворівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ( Яворівський РТЦК та СП ) урочисто провели до війська першу команду з п’яти призовників.
Побажати хлопцям доброї служби завітали голова Яворівська районна рада Микола Романюк, перший заступник голови Яворівська районна державна адміністрація Зоряна Мірило, військовий комісар Яворівського РТЦК та СП, підполковник Володимир Мащак, батьки та рідні призовників.
Капелан 24-ї «Королівської» бригади, отець Володимир Шидловський благословив та окропив святою водою майбутніх військовослужбовців та побажав гідно виконати свій обов’язок перед Батьківщиною.
Перед відправкою на збірний пункт усіх призовників протестували на наявність Covid19 і лише після негативного результату відправляють до війська.
Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки нагадує! Призовний вік громадян на військову строкову службу від 18 до 27 років. Термін проходження військової строкової служби : рік – для осіб з вищою освітою, півтора року – для осіб без вищої освіти.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ