Скликається сесія у Новояворівську

Скликається чергова XXVІІ сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради у четвер, 5 жовтня 2017 року, о 10.00 год., у приміщенні сесійної зали міської ради.
Порядок денний:
1. Внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2017 рік.
2. Затвердження розпорядження міського голови в міжсесійний період.
3. Затвердження договорів про міжбюджетні трансферти.
4. Затвердження оцінки майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради.
5. Передача з балансу КП «Новояворівськжитло» на баланс ОСББ «Вербицького 15» житлового будинку №15 по вул. М. Вербицького в м. Новояворівськ».
6. Розгляд заяви щодо надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування торгового павільйону по вул. С. Бандери, 18А у м. Новояворівську для ТзОВ «Галицький Бровар».
7. Надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи у м. Новояворівську.
8. Розроблення проекту внесення змін у детальний план території північної частини м. Новояворівська (Релігійна громада «Всесвітня апостольська церква»).
9. Розроблення детального плану території в межах вулиці Т. Шевченка, 8А, 8Б, 8В м. Новояворівськ ОСББ «Новояворівськ».
10. Затвердження містобудівної документації земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд с. Стені (м. Новояворівськ) гр. Фітак І.Р.
11. Розроблення детального плану території північно-східної частини м. Новояворівська (біля вїзного знаку міста) ТзОВ «Новінвестбуд».
12. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»).
13. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»).
14. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
15. Передача безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва в м. Новояворівськ Майгер Юрію Юрійовичу.
16. Передача безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Когути Сидор Любові Андріївні.
17. Передача безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Новоряорівськ (с. Стені) Фітель Тарасу Івановичу.
18. Передача безоплатно у власність земельної ділянки для будівництваі обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в м.Новояворівську Мартинів Оксані Іванівні.
19. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної в постійне користування для будівництва монастиря сестер Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі Курії Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви в м. Новояворівську, вул. 50-річчя УПА.
20. Поновлення договору орендиземельної ділянки в м. Новояворівськупо вул. С. Бандери для обслуговування встановленого торгового павільйону Скиба Анастасії Петрівні.
21. Поновлення договору орендиземельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Приозерна,1 для будівництва та обслуговування майстерні по ремонту та технічному обслуговуванні автомобілів Цунівській Ганні Франківні.
22. Поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Шевченка для обслуговування встановленого торгового павільйону Заяць Надії Йосипівні.
23. Надання в оренду земельної ділянки під добудову галереї пивбару в м.Новояворівську по вул. С. Бандери, 26 Горбатенко Марії Степанівні.
24. Передача в постійне користування земельної ділянки в м. Новояворівськ по вул. Вербицького, 11 А ОСББ «Новий дім».
25. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Пастух Ользі Ярославівні.
26. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Шевчук Марії Ільківні.
27. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Зеленюх Івану Федоровичу.
28. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
29. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Зеленій для товариства з обмеженою відповідальністю «АВ інвест груп».
30. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва трансформаторної підстанції потужністю близько 630 кВА у III-А мікрорайоні в межах вулиць М.Вербицького та І.Мазепи для ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ».
31. Надання дозволу на поділ земельної ділянки яка перебуває в постійному користуванні Управління державної автомобільної інспекції головного управління міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.
32. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування споруди електрозв’язку – вежі (базової станції стільникового зв’язку) по вул. Зеленій у м. Новояворівськ для ТзОВ «Укртауер».
33. Надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу (викупу) Онищенко Оресту Олексійовичу.
34. Надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу (викупу) Колос Наталії Богданівні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ