Спартакіада серед депутатів

На Львівщині стартує V Спартакіади серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад.
Відповідно до рішення організаційного комітету з підготовки та проведення обласної Спартакіади депутатів від 24 квітня 2017 року зональні змагання відбудуться:
6 травня:
І група – м. Червонограді;
ІІ група – м. Старий Самбір;
ІV група – м. Миколаєві.
13 травня:
ІІІ група у м. Жовкві (Жовківська районна рада, Буська районна рада, Перемишлянська районна рада, Городоцька районна рада, Яворівська районна рада);
Приїзд команд на змагання – до 10:00 год.
10:00 – 10:30 год. – мандатна комісія;
10:30 – 10:45 год. – урочисте відкриттязмагнаь;
11:00 год. – початок змагань.
Довідка
Програма Спартакіади передбачає змагання у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки. Переможці змагань у чотирьох зонах візьмуть участь у фінальних змаганнях V обласної Спартакіади Львівщини серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад, що відбудуться 20 травня. у приміщенні спортивного комплексу НУ «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. У.Самчука, 14). За результатами фінальних змагань обласної Спартакіади буде сформовано збірну команду депутатів Львівської області, яка візьме участь у фінальній частині Всеукраїнської Спартакіади серед народних депутатів України всіх рівнів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ