Справа Димінського: аналіз ДНК засвідчив – за кермом автівки-вбивці була не та людина, яку видають за водія

Експертиза показала, що ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена Петра Димінського належіть не тій людини, яку намагаються видати за водія авто.
Про це сказав народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко.
«На сьогодні слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія «Мерседеса», який призвів до загибелі львів’янки, це не та людина, яка була насправді за кермом», – сказав він.
За словами Геращенка, були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки та експертиза ДНК Димінського з його будинку та особистих речей.
«У нас є сліди ДНК людини, яка сиділа за кермом і вдарилася обличчя об подушку. Були проведені обшуки за місцем роботи і місцем проживання Димінського, вилучалися предмети побуту, щоб виявити сліди його ДНК і порівняти з тими, що є на подушці», – сказав нардеп.
Він додав, що слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.
«Судячи з того, що Димінський уже 2 місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна – ми розуміємо, хто був за кермом», – сказав Геращенко.
Наразі готуються відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельної ДТП.
«Що стосується його охоронців, які були у «Джипі», вони також переховуються від слідства, яке хоче їх допитати як свідків. Це також опосередковано дає зрозуміти, хто був за кермом», – сказав Геращенко.
«Слідство триває. Той, хто був за кермом, відповість за загибель дівчини», – підсумував він.
Нагадаємо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталась 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.
Власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ