Станьте частиною світового товариства учителів – новаторів!

Microsoft України запровадила номінацію «Вчитель – новатор» за використання технологій.
Вчитель опорного закладу «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка» перемогла у цьому конкурсі і компанія Microsoft нагородила участю у Educational Exchange event. Ця головна щорічна подія збирає інноваційних освітян з цілого світу для співпраці, спільного навчання, пошуку шляхів подальшого вдосконалення освіти.
Цього року 12 – 15 березня в Сінгапурі працювали 310 педагогів – експертів, 77 лідерів освіти з 91 країни. Протягом трьох днів виступали лідери освіти, проводились сесії та тренінги, відбувалось живе спілкування. У групах вчителі – експерти працювали над своїми темами проектів у глобальних освітянських викликах. Виставка технічних новинок вражала новими технологічними розробками.
Проводився також ринок навчання, де кожен вчитель представляв свій проект – чудова можливість обміну досвідом. Світ на ринку навчання – це поза технологіями – це саме життя, де кожен учасник виступав, ділився своїми інноваціями, думками, мріями про мир та процвітання.
Теми та ідеї, що прозвучали є знайомими та актуальними для України: формування навичок XXI століття, впровадження технологій в освітній процес, проблемно – орієнтоване навчання, інклюзія, проектна діяльність, «перевернуте навчання», використання Skype в навчальному процесі…
Українські вчителі можуть використовувати програми, ресурси та матеріали у мережі «Партнерство у навчанні» від Microsoft, а також ділитись своїми напрацюваннями.
Станьте частиною глобального світового товариства учителів – новаторів!

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ