Свято жіночого футболу у Новояворівську

Вчора, у неділю, 5 серпня 2018 року, у місті Новояворівськ на стадіоні «Старт» ім. Олега Русина відбулось свято жіночого футболу, пов’язане з поверненням команди з Львівщини до Вищої ліги чемпіонату України. Про це повідомляє Інформаційна служба ФК «Львів».

ФК «Львів-Янтарочка» розпочинає свої виступи в жіночій першості. Тому, до Новояворівська завітала велика кількість прихильників гри, яких привітали почесні гості цього заходу.

Генеральний директор ФК «Львів» Андрій Паньків наголосив: «Це не просто перший матч ФК «Львів-Янтарочка» та початок сезону. Радий наголосити на тому, що з сьогоднішнього дня вже офіційно ФК «Львів» стає першим українським клубом з повноцінною структурою, що включаю у себе не тільки чоловічу, а відтепер – й жіночу команду. Таким чином працюють чимало сильних клубів в європейському футболі, а нашою метою якраз і є те, щоб ФК «Львів» на усіх фронтах – і чоловічому, і жіночому футболі – боровся за найвищі місця та нагороди».

«Український жіночий футбол набирає обертів. Свідченням цього стало проведення у травні у Києві фінального матчу Ліги чемпіонів серед жіночих команд. А сьогодні в Україні з’явився перший професіональний клуб, який, маючи чоловічу команду у Прем’єр-лізі, підтримав жіночий футбол», – передав вітання від ФФУ, благодійного фонду «Розвиток футболу України» та Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Іван Шепеленко, який презентував командам клубу п’яти вікових категорій – від 13 до 17 років – 50 футбольних м’ячів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ