Трьом яворівським школам подарували комп’ютерну техніку

В Яворівському районі Львівської області трьом школам, які багаторазово й результативно допомагали впродовж минулого року волонтерам під час збору допомоги для воїнів АТО, подаровано комп’ютерну техніку, загальною вартістю – 200 тис. грн.
Також учням та педагогам школи селища Шкло волонтери Народної Самооборони Львівщини Петро Шот, Сергій Дзядик та Ксенія Клим передали прапор, підписаний бійцями – як подяку за допомогу.
З його слів, відтепер діти, які активно допомагають хлопцям на передовій різними домашніми смаколиками, будуть мати змогу користуватися новою комп’ютерною технікою у школах селища Шкло (8 ноутбуків, проектор, професійний, три в одному – принтер, сканер і ксерокс), с. Чолгинь (8 ноутбуків і проектор) та с. Наконечного Першого (2 ноутбуки).
«Комп’ютерну техніку, яку придбано завдяки сприянню народного депутата Віктора Кривенка та за підтримки керівництва Яворівського району, вручили учням цих яворівських шкіл активісти волонтерства на Львівщині Михайло Баляс, Сергій Дзядик, Ксенія Клим», – зазначив Петро Шот.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ