Туристичний зліт школярів Яворівщини

У лісовому масиві, біля села Поруденко, що на Яворівщині, відбувся туристичний зліт школярів. Про це повідомляє Яворівська РДА.
Учнівські команди загальноосвітніх навчальних закладів району змагались у туристичних, географічних, спортивних навиках. Цього року, це 60-ий зліт. 3-12 жовтня школярі виборювали першість у чотирьох залікових конкурсах: «Змагання з туристської техніки», «В’язання вузлів», «Орієнтування на місцевості» та « Туристська ватра».
За підсумковими результатами журі першість вибороли учнівські команди: Наконечнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Яворівської гімназії ім. Осипа Маковея, опорного закладу «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім. Тараса Шевченка», Калинівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Бунівської ЗОШ І-ІІ ступенів ім. Юрія Липи та Добростанської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Переможців та учасників свята нагородили, вручивши кубки, дипломи, грошові премії в особистих та загальнокомандних конкурсах. За активну багаторічну допомогу у проведенні туристичних змагань протягом багатьох років були оголошені подяки вчителям географії та фізичної культури.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ