У «Грушеві» відбулись змагання «Юних друзів прикордонників»

Змагання серед «Юних друзів прикордонників» розпочалось з традиційної – «лінійки» та мітингу, урочистого підняття Державного прапора України та прапора Державної прикордонної служби України. На змагання приїхало близька 40 дітей з навколишніх сіл Нагачів, Дрогомишль та Грушів Яворівського району. Про це повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ.
Прикордонники підготували ряд випробувань: на фізичну витривалість (підтягування на перекладині, віджимання, спортивна естафета), тестування навичок з військово-прикладних знань та умінь (розбирання, збирання автомата «АК – 74»), вправи на уважність і запам’ятовування.
Після змагань дітям представили зразки озброєння спеціальних засобів та технічних засобів охорони кордонну, які використовують прикордонники відділення «Грушів». Кінологи показали роботу службової собаки по виявленню зброї в багажі та порядок затримання правопорушника.
В класі підготовки персоналу прикордонники розповіли учням особливості несення служби в ДПСУ, завдання які покладаються на прикордонників, роль та місце місцевого населення прикордоння в охороні державного кордону, участь прикордонників в АТО, досягнення підрозділу, представив для перегляду один із випусків телепередачі «Наш кордон».
Підсумком змагань стало нагородження переможців. А ними стали:
ЗОШ с. Грушів – І місце,
ЗОШ с. Дрогомишль – ІІ місце,
ЗОШ с. Нагачів – ІІІ місце.
Більше новин на: https://yavoriv-info.com.ua

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ