У Новояворівський лікарні запрацював онлайн-запис до лікаря

У Новояворівський районній лікарні №1 в пілотному режимі почала працювати система електронного запису до лікарів. Про це повідомляє прес-служба проекту «Поліклініка без черг».
«Поліклініка без черг» забезпечує можливість онлайн-запису до лікаря. Пацієнтам більше не потрібно витрачати час на вистоювання у чергах. Медичне керівництво отримало ефективний інструмент для оперативного управління завантаженням спеціалістів.
Система управління пацієтопотоком – один з базових елементів реалізації електронної системи охорони здоров’я eHealth. Зокрема, за допомогою системи можна заключати електронні декларації лікарів і пацієнтів. Керівництво лікарні зазначає, що наразі всі лікарі закладу мають електронний ключ, і перші договори з пацієнтами вже почали укладатися.
Сервіс онлайн-запису до лікаря доступний для використання 24/7 на сайті https://newmedicine.com.ua/. Для початку процесу запису треба увійти в меню «Записатись до лікаря». Сервіс запропонує ввести номер телефону та інші персональні дані, які потрібні для реєстрації в системі. Для запису до лікаря необхідно вибрати медичний заклад, фах спеціаліста, послугу, дату та час прийому. Після успішно виконаних кроків система генерує талон з номером, який можна роздрукувати. Талон дублюється SMS-повідомленням.
Довідка
«Поліклініка без черг» – система контролю та управління потоком пацієнтів.
Мета проекту – подолання застарілої організації пацієнтопотоку в державних поліклініках та медичних закладах. Рішення передбачає комплексне використання IT- інструментів: введення електронної черги у закладі, онлайн-запис на консультації та прийоми, логістична взаємодія лікарів, спеціалістів, діагностичних центрів та лабораторій між собою задля комфорту пацієнта.
На сьогодні система працює вже в 11 областях України: Київській, Одеській, Сумській, Волинській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Львівській.
Близько 16 000 пацієнтів щомісяця користуються електронним сервісом «Поліклініка без черг», що у загальному підсумку дозволяє їм економити близько 20 років свого життя.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ