У Новояворівську двоє рецидивістів обікрали квартиру

У Новояворівську правоохоронці затримали двох львів’ян після скоєння квартирної крадіжки.
Сьогодні, 26 червня, о 13.30 до поліції надійшло повідомлення від пильних громадян про те, що у місті Новояворівськ в під’їзд будинку по вулиці Львівській зайшли двоє підозрілих чоловіків і, ймовірно, вчиняють крадіжку.
На місце події негайно прибули працівники сектору кримінальної поліції Яворівського відділу поліції. Зловмисників затримали, коли вони виходили з під’їзду будинку. У сумках, які мали при собі чоловіки, правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та особисті речі. Встановлено, що злочинці проникли у квартиру 35-річної жінки. На момент скоєння крадіжки в одній з кімнат спав її 14-річний син.
Зловмисниками виявились двоє мешканців Львова, віком 35 та 47 років, які раніше були неодноразово судимі за скоєння крадіжок та грабежів. Молодший зі зловмисників перебував у розшуку за аналогічні злочини.
Їх затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере їм міру запобіжного заходу.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ