У Новояворівську розпочали врегулювання ситуації з теплопостачанням

Учора, 31 жовтня 2018 року, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками приватного підприємства «Грант Енерго М» та ТОВ «Енергія-Новояворівськ».
За результатами зустрічі напрацювали меморандум між усіма сторонами з метою ефективної підготовки міста до опалювального сезону.

Згідно із документом, «Грант Енерго М» 31 жовтня оприлюднить штатний розпис працівників, необхідних для запуску та функціонування Новояворівської ТЕЦ, у зв’язку із напруженістю праці, пов’язаною із підготовкою ТЕЦ до опалювального сезону, керівник підприємства видасть наказ щодо преміювання працівників у листопаді цього року у розмірі не менше, ніж 50% посадового окладу. Окрім того, з метою забезпечення соціальних гарантій працівників, «Грант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір.

Також, ПП «Грант Енерго М» відповідно до чинного законодавства, забезпечує спеціальне навчання працівників за свій рахунок, необхідне для їх посади.

В свою чергу, адміністрація ТОВ «Енергія-Новояворівськ» зобов’язана передати ПП «Гарант Енерго М» всю технічну документацію, необхідну для експлуатації Новояворівської ТЕЦ. Також управитель майна вживатиме заходів для сплати ПДФО в місцевий бюджет Новояворівська.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ