У Старичах урочисто відкрили футбольний майданчик

Сьогодні, у п’ятницю, 31 липня 2020 року, у селі Старичі, урочисто відкрили спортивний мультифункціональний майданчик, який облаштували на території місцевої школи.

Про це повідомляє Яворівська районна рада.

Зібралось чимало почесних гостей.

«Цього непростого 2020 року через карантинні обмеження скасовано чи перенесено спортивні заходи, назавжди змінені спортивні календарі, але розбудова спортивної інфраструктури Яворівщини не припинялася. Адже карантин завершиться, а поява в районі нових спортивних об’єктів стане запорукою розвитку здорової, спортивної нації», – говорить Володимир Сичак. – «Сподіваюсь, що цей спортивний «острівок» стане найулюбленішим місцем відпочинку юних спортсменів. Нехай майданчик прослужить на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше!», – зазначив Володимир Сичак.

Сучасний майданчик дасть можливість молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

На будівництво майданчика виділено з районного бюджету 1 млн 262 тис.грн., з державного – 924 тис.грн., з місцевого – 69 тис.грн

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ