Перемоги футболістів з Яворівщини у Чемпіонаті серед учнів ДЮСШ Львівської області

Завершився Чемпіонат Львівської області серед учнів Дитячо-юнацьких шкіл, які проводить Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Федерацією футболу Львівської області.
Загалом у змаганнях узяли участь близько півсотні команд у двох вікових групах – 2002-2003 та 2004-2005 років народження.
Серед учасників ДЮСШ Львова, Борислава, Самбора, Старого Самбора, Дрогобича, Мостиської, Стрия, Сколе, Ходорова, Нового Роздолу, Жидачева, Радехова, Бродів, Буська, Червонограда, Золочева, Кам’янки-Бузької, Сокаля, Городка, Жовкви, Яворова та Новояворівська.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
Спершу, їх за територіальним принципом розподілили на 8 груп, де вони з кінця жовтня грали за коловою системою. По 2 найкращі колективи виходили у фінал. Фіналістів ділили ще на 2 групи в кожній віковій категорії.
Отож, за підсумками ігор на стадіоні в Яворові серед футболістів 2004-2005 років народження перемогла львівська СДЮШОР-4, другою фінішувала Яворівська ДЮСШ, третьою – ДЮСШ-Червоноград-2.
На стадіоні «Сокіл» у Стрию у віковій категорії 2002-2003 роки народження перемогли учні новояворівського «Янтару», стрийська ДЮСШ – друга, ДЮСШ Миколаєва – третя. Переможців та призерів нагороджено кубками, медалями та грамотами.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ