У Новояворівську відбулось “Льодове спортивне свято”

У понеділок, 13 січня 2020 року, у місті Новояворівськ, відбулось “Льодове спортивне свято” з нагоди ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

На Льодовій арені міста продемонстрували свої вміння 26 юних фігуристів – вихованців голови тренерської ради Федерації фігурного катання на ковзанах у Львівській області Сюзанни Осипян-Хачатрян.

Під час показових виступів юних фігуристів трибуни в Льодовому палаці, заповнені і дорослими, і дітьми, шаленіли оваціями. Глядачі дарували спортсменам м’які іграшки, кидаючи їх просто на кригу опісля кожного виступу.

Фігурне катання не тільки розвиває грацію, пластичність, сприяє формуванню красивої, гармонійної фігури, але й зміцнює здоров’я дітей. А це – основна мета цієї студії, куди приходять навіть малюки.

«Льодове спортивне свято, влаштоване напередодні Старого Нового року, стало своєрідною підтримкою для юнацької національної збірної команди України, яка до 22 січня змагається в Швейцарії, а для самих учасників святкового дійства – своєрідною підготовкою до відкритого чемпіонату Львівської області з фігурного катання «LVIV TROPHY», що планується провести в місті Новояворівську 25-26 січня 2020 року.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ