У Новояворівську затримали поліцейського-хабарника

Оперативники СБУ затримали на хабарі 29-річного патрульного сектору реагування одного з районів Львівщини. Відомо, що поліцейський вимагав хабар за уникнення відповідальності за керування авто у нетверезому стані.

Частину коштів патрульний отримав одразу після зупинки водія, частину – нанаступний день. Про затримання патрульного сектору реагування у суботу, 22 лютого 2020 року, повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

«За версією слідства, 29-річний патрульний сектору реагування запропонував 20-річному чоловіку, якого зупинив через підозру у керуванні автівкою напідпитку, «розрахуватись» на місці. При собі керманич мав лише 100 €, які одразу і віддав. Власне, під час отримання решти – 300 € хабара правоохоронець і був затриманий», – повідомила Ірина Діденко.

Вона не уточнює, де саме працює поліцейський, однак, за інформацією львівського видання ZAXID.NET, йдеться про новояворівського патрульного. Зараз правоохоронці ще перевіряють, чи причетний до цього ж злочину напарник затриманого.

Прокуратура наразі готує клопотання про обрання запобіжного заходу затриманому та відсторонення його від роботи.

Розслідування цього інциденту ще триває, якщо вина поліцейського підтвердиться, то йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ