У Новояворівську затримали зловмисника під час скоєння «квартирної» крадіжки

Про підозрілого чоловіка, який проник у помешкання через вікно, правоохоронців повідомив перехожий.
22 лютого близько 19.00 на вулиці Юрія Липи у місті Новояворівськ місцевий мешканець помітив як невідомий чоловік намагається через вікно проникнути у квартиру одного з будинків. Перехожий негайно повідомив про це у поліцію.
Протягом лічених хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці затримали зловмисника у помешканні в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час вчинення крадіжки.
Особу затриманого встановлено – ним виявився 41-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.
Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.
Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ