У рамках проєкту “РовеЛове-Розточчя”- оновлюємо інфрастуктуру

На території екоосвітнього та рекреаційного осередку «Верещиця» Яворівського національного природного парку прискореними темпами за кошти обласного бюджету зводиться сучасна екопросвітницька альтанка. Це своєрідний літній піднавіс багатопрофільного використання: проведення екопросвітницьких заходів із різними віковими категоріями відвідувачів парку, науково-практичних семінарів, конференцій, виїзних засідань, майстер-класів, а також корпоративів та інше.

Про це інформуєЯворівський національний природний парк.

Роботу на об’єкті виконує бригада майстрів із Тернопільщини. Підрядник визначився за наслідками проведеного тендеру на офіційному майданчику «Прозоро».
Робота ведеться якісно. Адже один із майстрів протягом півдесятка років працював у Франції, де виконував універсальні столярні роботи на елітних об’єктах французької знаті, – каже керівник бригади Олександр Ширак. Тернопільчани залишать після себе об’єкт, який радуватиме відвідувачів природоохоронної установи як за формою, так і змістом облаштування.
Екопросвітницька альтанка є доповненням до еколого-просвітницького візит-центру, який зводиться на території Яворівського НПП, за проектом «РовеЛове Розточчя-Разом попри кордони» в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна», будівельні роботи на якому теж ведуться.
Також, в цьому осередку завершено ремонтні роботи щодо переоснащення системи електропостачання. А за сприяння Благодійного Фонду «Галичина-Сприяння Анастасії Димінської» підведено інтернет.
Процес оновлення екоосвітньої та рекреаційної інфраструктури Яворівського НПП в зимовий період ведеться з метою створення комфортних умов для багаточисельних відвідувачів парку у весняно-літній сезон 2021 року, – каже директор природоохоронної установи, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ