У Рясне-Руському зняли блокпост на ділянці під індустріальний парк

Наступного тижня у Рясне-Руському обговорюватимуть будівництво індустріального парку у промзоні Рясне-2. Місцеві мешканці виставили блокпост, коли власники ділянки почали встановлювати там огорожу. Роботи призупинили і домовилися зустрітися з людьми.
У Рясне-Руському мешканці зняли блокпост на ділянці під індустріальний парк. Але змиритися готові не всі. Зараз на ділянці спокійно, але перед в’їздом до будівництва ― рештки вогнища та шини. Колеса принесли місцеві, щойно ділянку почали загороджувати власники. В Рясне-Руській сільській раді переконані: місто поспішило продавати землю інвесторові.
У Львівській міській раді твердять, що ділянку продали законно.
Планується на вівторок виїзд для роз’яснення ситуації, для спілкування з громадою, щоби пояснити як це все відбувалось.
Інвестиційний конкурс на будівництво індустріального парку ще два роки тому виграла філія голландської компанії СТР. Виробничі площі займатимуть 25 гектарів.
Міський голова Львова звернувся до Прем’єр-міністра з проханням втрутитися у ситуацію і не перешкоджати інвесторам, які мають намір вкладати кошти у Львів, оскільки, за його словами, Генпрокуратура та псевдоактивісти не дають збудувати сучасний індустріальний парк у Рясне-Руському.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ