У Старичах викрили офіцера на збуті наркотиків

Служба безпеки України викрила офіцера військової частини (що дислокується у селищі Старичі) та входить в підпорядкування Національної академії сухопутних військ, причетного до організації збуту наркотиків.

Про це інфлормує Управління СБУ у Львівській області.

За версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки. У межах контролю за вчиненням злочину співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару».

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби продажу наркотиків.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ