В Яворові стартували передвеликодні толоки

У місті Яворові стартувала традиційна акція з облаштування вулиць, площ, парків та скверів, приурочена підготовці до Великодніх свят.
Велика толока відбудеться 30 березня на території, що між 53 військовим містечком Яворова та міжнародною автотрасою Львів-Краковець. Влада сподівається, що цього року з віниками, мішками та лопатами прийдуть не лише громадські активісти, державні службовці, комунальники, військові, а й усі мешканці військового містечка Яворова.
Було підписано розпорядження «Про організацію проведення у 2017 році місячника з озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля на території міста Яворова», згідно з яким затверджено план заходів, склад робочої групи.
Також рекомендовано керівникам всіх підприємств, установ та організацій, розташованих на території міста, розробити свої плани заходів щодо проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою закріплених за ними об’єктів благоустрою та прилеглих до них територій.
Нагадаємо, вандали лісовий масив, розташований між міжнародної автотрасою Львів-Краковець та Яворівським гарнізоном, знову закидали сміттям. А на території зони відпочинку – неподалік 53 військового містечка Яворова та постійного місяця дислокації 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, влаштовують підпали сухих трав.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ