Учасники АТО провели навчання для збереження бойового досвіду отриманого на Донбасі

У 184-ому Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного військовослужбовці призвані на збори резервістів вдосконалюють свої знання та навички за різними військово-обліковими спеціальностями.
Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.
Програма підготовки призначена для відновлення набутих під час проходження військової служби індивідуальних навичок та збереження бойового досвіду та потенціалу, накопичених воїнами під час проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.
«Основною нашою метою є вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок, розкриття та розвиток індивідуальних здібностей резервіста та спроможності військовослужбовців виконувати завдання за призначенням на посадах відповідно до їх військово-облікових спеціальностей», – розповів заступник начальника 184-го Навчального центру з навчальної роботи полковник Олександр Молоков.
Після завершення зборів, військовослужбовці відбудуть у з’єднання та частини, до яких вони приписані. І вже там вони пройдуть бойове злагодження у складі своїх підрозділів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ