В Новояворівському МЦЗ відбувся семінар

Фахівцями Новояворівського міського центру зайнятості спільно зі старшим інспектором сектору моніторингу Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, капітаном поліції Курілець Іванною та представником управління соціально захисту населення Яворівської РДА Яремух Ольгою проведено інформаційний семінар на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатація дитячої праці». В заході взяли участь 19 осіб з числа безробітних.
Начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Ратушна розповіла присутнім, що торгівля людьми – одна з найбільш гострих проблем сучасності. Трудова міграція, в тому числі за кордон, примусова праця, експлуатація дитячої праці, боргова кабала, домашнє рабство, жебракування, торгівля людьми для трансплантації органів і тканин – ось неповний перелік питань, які піднімалися на семінарі. Також слухачам було акцентовано увагу щодо документів, які необхідно мати для офіційного працевлаштування за кордоном, та наголошено, що необхідно пам’ятати та зробити для власної безпеки перед виїздом за кордон.
Капітан поліції Іванна Курілець навела статистичні дані щодо різних видів шахрайства в межах Яворівського району, порадила, як остерігатися від таких явищ.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ