В Яворівській районній лікарні відкрили нову операційну

В Яворівській центральній районній лікарні зʼявилися нові можливості для діагностики та лікування пацієнтів. Минулого року за кошти міського бюджету було придбано: ЛОР-комбайни, автокератометр, ручний контактний тонометр Care, безконтактний пневмотонометр та щілинна лампа. Зараз це обладнання активно використовуються фахівцями отоларингологами, офтальмологами для обстеження пацієнтів, встановлення діагнозу і призначення ефективного лікування.

Також закуплено нове обладнання для кабінету стоматолога в поліклінічному відділенні.

А нещодавно завершено ще один проект – у районній лікарні облаштована нова операційна. Про це повідомив Яворівський міський голова Ігор Грабовський.

«В першу чергу нам потрібно допомагати ЗСУ. А другим пріоритетом для Яворівської міської ради є медицина. Тому за останні два роки ми виділили 140 мільйонів на розвиток нашої Яворівської медицини. Зараз маємо ще один завершений етап – це відкриття нової операційної.

У нашій лікарні була одна операційна, але з надходженням пацієнтів, розвитком нашої лікарні, було прийнято рішення відкрити ще одну операційну. Тут зроблено сучасний ремонт, а також закупили нове обладнання: операційний стіл, операційні лампи, наркозно-дихальний апарат та інші необхідні інструменти. Також створили гарні умови для наших спеціалістів. Крім того, у вже діючу операційну придбали новий рентгенівський апарат для діагностики, вартістю понад 6 мільйонів гривень. Це зроблено для того, аби забезпечити нормальні умови для ефективного лікування мешканців Яворівщини. І далі плануємо розвивати нашу медицину. Дякуємо за цю можливість нашим Збройним Силам України!», – зауважив очільник Яворівської міської ради Ігор Грабовський.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ