В Яворові розпочався період подання проектів у рамках Бюджету участі

У рамках програми “Бюджет участі” у місті Яворів розпочався прийом проектів на 2019 рік.
Бюджет участі або Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Тож, будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в наступному році.

На реалізацію проекту виділять – 700 тисяч гривень. Максимальна вартість однієї проектної заявки становить 100 тис. грн. (Чотири великих проекти по 100 тис. грн.), мінімальна вартість одного проекту – 50 тис.грн. (Шість малих проектів)

Протягом вересня – жовтня мешканці міста Яворів зможуть подавати свої заявки, а саме з 17 вересня по 31 жовтня, до 2 листопада комісія оцінюватиме подані проекти, опісля виставить їх на голосування. З 12 до 30 листопада триватиме голосування за проекти, після чого визначатимуть переможців. Термін визначення переможців з 1 по 7 грудня, реалізовуватимуться проекти – переможці у 2019 році.

Визначення переможців проектів відбуватиметься шляхом голосування за подані проектні пропозиції. Участь у ньому зможуть взяти члени громади міста. Це можна буде зробити шляхом заповнення відповідного бланку в паперовому вигляді в міській раді, чи у електронному вигляді на сайті https://yavoriv.pb.org.ua/

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ