В Яворові виявлено застарілий боєприпас

Яворівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області повідомляє, що сьогодні, у суботу, 23 червня 2018 року, під час прогулянки біля річки Шкло виявлено застарілий боєприпас.
У повідомленні йдеться, що о 13:28 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у м. Яворів під час прогулянки біля річки Шкло на відстані 50 метрів від житлового будинку виявлено предмет ззовні схожий на 82 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення. Зазначимо, що з початку року на території Львівської області було виявлено 383 вибухонебезпечних предметів в 103 місцях.
Яворівський районний відділ ГУ ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Рятувальники застерігаю мешканців та гостей області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ