Ветерани з Яворівщини здобули нагороди на Всеукраїнських змаганнях «Звитяга Нескорених»

Цьогоріч вперше пройшли інклюзивні Всеукраїнські змагання «Звитяга Нескорених» зі стронгмену серед військових і ветеранів. До Тернополя на такий спортивно-масовий захід для ветеранів війни (учасників бойових дій) приїхали понад 100 Героїв-захисників, ветеранів російсько-української війни з десяти областей України.

У змаганнях взяли участь також військовослужбовці, учасники бойових дій з Львівщини.
Всі учасники демонстрували свою силу, витривалість та незламний дух у різних спортивних дисциплінах. Ветерани змагалися у веслуванні на тренажерах, жимі лежачи, аеробайках та ривку гирі. Головним суддею змагань був легендарний чемпіон світу зі стронгмену Василь Вірастюк. Цей турнір показав, що наші захисники не лише на полі бою, а й у спортивних змаганнях залишаються прикладом для наслідування.

Військовослужбовці з Яворівщини виступили досить результативно, здобули призові місця і нагороди на цих Всеукраїнських змаганнях.

Військовослужбовець Василь Климко з листопада 2022 року служить у Яворівському РТЦК та СП. Він брав участь у бойових діях на Луганському, Донецькому напрямках, виконував бойові завдання біля Бахмута. В липні 2022 року біля населеного пункту Іванівка отримав бойову травму, після влучання 120-каліберного снаряду в бліндаж. На змаганнях він зайняв 3 місце – в категорії «аеробайк».

Учасник бойових дій з 2015 року Володимир Галик з перших днів повномасштабної війни разом з побратимами стояли на захисті Вітчизни на передових позиціях. Після поранення і проходження реабілітації Володимир Галик з травня 2024 року служить в Першому відділі Яворівського РТЦК та СП міста Мостиська. На змаганнях він виборов 2 місце – в категорії «веслування на тренажері».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ