Від коронавірусу померла 28-річна породілля з Яворівщини

Сьогодні, у понеділок, 20 липня 2020 року, у Жовківській центральній районній лікарні від ускладнень коронавірусної інфекції померла 28-річна породілля. У ніч з п’ятниці на суботу на 27 тижні вагітності вона народила дитину. За життя малюка зараз борються лікарі неонатального центру Львівської обласної клінічної лікарні, передає LMN, посилаючись на Zaxid.net.

«До лікарні вагітну жінку госпіталізували з підтвердженим Covid-19. Пацієнтці – 28 років, вона з Яворівського району. У п‘ятницю вночі вона на 27 тижні вагітності народила дитину через кесарів розтин. Ми зробили все, що могли. Всі спеціалісти, яких тільки можна було залучити: починаючи від обласних і закінчуючи академіком Олександром Паєнком, були залучені. Але врятувати її не вдалося», – каже головний лікар Жовківської центральної районної лікарні Ігор Шевців.

Подробиць стану здоров’я, з яким жінку госпіталізували до лікарні, медик не розголошує до офіційного заключення паталогоанатомів. Обласний експерт з акушерства і гінекології департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ігор Потапов каже, що були певні проблеми.

На запитання, чому жінку з Яворівського району, у якої були проблеми, скерували не до Львова, а в районну лікарню, ніхто поки не береться давати відповідь.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ