Відбулись збори з керівним складом військових частин ЗСУ

На базі навчальних підрозділів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, відбулися збори з керівним складом військових частин Збройних cил України. Про це повідомив 184 Навчальний центр Національної академії сухопутних військ.

Під час перебування на Львівщині учасники зборів оглянули можливості нещодавно створених «Школи підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів» та «Школи пожежників», 49 Навчального центру розвідки, Центру імітаційного моделювання бойових дій тощо.

Також офіцери побували на практичних заняттях із застосуванням новітніх технологій підготовки артилерійських та піхотних підрозділів, зокрема, із застосуванням пневматичної зброї. Окрім того, їм було продемонстровано унікальний навчально-тренувальний комплекс «Бій в місті», ділянки сучасного військового стрільбища, аудиторна та спортивні бази й багато іншого.

Участь у зборах взяли понад півтори сотні офіцерів ЗСУ, які обіймають посади заступників командирів, начальників відділень бойової підготовки у військових частинах всіх видів Збройних сил та окремих родів військ.

Метою зборів була демонстрація сучасних об’єктів навчально-матеріальної бази 184 Навчального центру й Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що входять до складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, а також ознайомлення офіцерів із новітніми формами та методами підготовки солдатів, сержантів й тактичних підрозділів, зокрема за стандартами НАТО.

Відкриваючи збір, генерал-лейтенант Андрій Грищенко наголосив, що 2019 рік в Збройних cилах України оголошений роком індивідуальної підготовки.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ